.CAROLIEN

zondag 3 maart 2013

Baby Kaartje !!!!!!

Goede avond,

Zo ben ik effe weer!! Ik zit echt in een dip zeg!! Heb ik het druk met werk denk ik lekker knutselen in het weekend heb ik geen inspiratie!!!!! Ik word er gek van het is al een paar weken aan de gang. Bahhhhhhhh!!!

Maar 2 weken geleden moest ik bezig. Mijn beste vriendin is een week eerder bevallen dan de bedoeling was. Ik had in de planning om zondags 2 kaarten te maken een jongen en een meissie!!! Want ja ze wilde het niet vertellen. Zaterdags kreeg ik al bericht dat het wel eens eerder geboren kon worden. En ja nog geen 24 uur verder en daar was een klein meissie op de wereld gekomen. Dus ik moest razend snel aan de bak!! En als je geen inspiratie heb is het erg lastig hoor kan ik jullie vertellen. En ik wou echt een meisje meisje kaart maken. Dus veel roze!!!! Want de baby kamer was donker en ik dacht na een dochter die ze al hebben komt er een jongen. Want de kamer was zo anders maar ik heb me vergist en dus moest ik iets heel erg roze maken nou en dat is me gelukt!!! Ik heb op een blog een leuk patroon van een kaart gevonden en daar me aan de slag gegaan. Voorop moest baby komen te staan maar vond hem een beetje kaal. De binnen kant had ik eigenlijk vrij snel voor mekaar. Maar ik was zondag avond nog niet te vreden. Dus heb ik heb effe weggelegd. En als ik aan het werk ben krijg ik soms geniale idee( al zeg ik het zelf) ik wis nu wat ik op de voorkant erbij moest doen. En dat is 1 van mij favo. stempels!!! 
Ik zal nu niet langer schrijven en hem jullie laten zien!!!!!


Nou dit is hem dan!!! De foto's zijn niet echt goed had te weinig tijd ervoor!!! Maar hij is schattig he!! Wat vinden jullie??

Mijn vriendin vond hem super gaaf en moest wel lachen dat ik hem echt zoveel roze heb gemaakt. Ze heeft zelf helemaal niks met de kleur. hihihihihi en dat wist ik hihihhihiih. Want vorige week zaterdag avond nodigde ze me uit om te komen kijken. Had alleen nog maar foto's gezien. En ik had gezegd kom wel als de fam. en de rest allemaal zijn geweest. Maar er kwam niemand of ik geen zin had om te komen kijken. Nou en het was schattig en heel klein poppetje. Nu hou ik op want anders worden jullie er misschien gek van!!!!

Groetjes Carolien

Doet me met de volgende challenge;
http://timeformagnoliachallenge.blogspot.nl/2013/02/time-for-magnolia-challenge-03.html
http://simplymagnolia.blogspot.nl/2013/02/anything-goes-challenge.html

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk modelletje!! Een lieve kaart hoor!! Gezellig dat je met ons meedoet met TFMC. Bedankt en succes. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nOU JE HEBT EEN SUPER KAART VOOR JE VRIENDIN GEMAAKT. GROETJES, NELLEKE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou, een mooie kaart carolien, echt een meisjes kaart!!
  groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen