.CAROLIEN

zondag 1 april 2012

Goede dag,

Zo daar ben ik effe weer. Ik had deze week de lastige uitdaging om een kinderkaart te maken. M'n overbuurvrouw was vrijdag uitgerekend. En ja bij de eerste moest ze ander halve week wachten op een kaartje oeps!!! En dat wou ik nu voorkomen.
Ik kwam laatste de nieuwe 3d van forever friends new born en ik was er meteen gek van. Dus ik de knipvellen en bijpassende papier gekocht. Druk bezig geweest met uitknippen!!! Dat ging goed maar toen DE KAART nog!!

Als eerste had ik het idee ik maak een meisje en jongen romper( want we weten nog niet wat het wordt) Ben vrijdag ermee bezig en was niet tevreden erover. Dus gisteren maar een boekkaart gemaakt. Dat leek me ook een leuke uitdaging. Die was klaar en toch maar de romper afgemaakt (niet tevreden) maar zie hier het resultaat


Hij is paars geworden en ze kan hem neerzetten of ophangen ik heb hem dubbel gevouwen!!!!

Maar dit wordt niet de kaart die ze krijgt. Ze krijgt de boekkaart!!!! Daar ben ik het meest blij mee!!!


De voorkant je ziet het niet heel erg goed maar het een groene kaart geworden. Lekker neutraal( vind ik). Als het kindje een korte naam krijgt( en dat denk ik het eerste meisje is maud kort dus) Kan dat nog onder bij de hart. En dan nu de binnenkantDie is groen en bruin(ook helaas niet goed tezien) Achter het beertje is het licht bruin met lichte glitters en de waslijn heb ik er tussen de vouwen gehangen lukt het net echt opgehangen. En die zijn bruine met geel. En de bloemen zijn heel apart kleur groen!!
De andere pagina is ook groen met geel en mijn moeder wil er een paar sokjes insteken( dat doet ze bij iedere geboorte sokjes of slabbertje) En op het vel erachter moet nog lint aan en dan kan ze onze namen erop schrijven!!!

Nou dat was hem weer hopelijk kun je iets van mijn foto's maken!!!

Groetjes Carolien

3 opmerkingen:

 1. Hoi Carolien,
  Nou je hebt je vrije tijd goed besteed zie ik....en ik vind je bovenste kaart erg mooi hoor.....en ook je boekkaart is leuk geworden....moeilijke keus hoor!!
  Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Carolien,
  Oh ik weet niet waarom je niet tevreden bent met het rompertje??? Ik vindt ze allebei ERG mooi zeker ook de boekkaart, hier zal je buurvrouw erg blij mee zijn!!
  Groetjes, Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Liesbeth,

  ik mis gewoon iets. en ik weet nu wat Vera denkt 'BLOEMEN'maar ik vond dat niet toepasselijk om dat erop te doen. Kant had ik er denk ik op moeten doen.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen